Foto video nunti botez evenimente

Video: REVERS – film de scurt metraj

REVERS – este un film de scurt metraj la care am lucrat in anul 2012. La acest film am fost cameraman si director de imagine.

SINOPSIS: “REVERS” este un scurt metraj al carui personaj principal este “Filip”, functionarul care se ocupa de curatarea si intretinerea exponatelor dintr-un muzeu de arta. Avand un character complex dar bizar totodata, acesta ajunge sa indrageasca intr-o maniera ciudata portretul Contesei Annett, renumita pentru relatiile sale extravagante si nepotrivite, datorita junimii partenerilor dar in special pentru maniera sa de a se manifesta fata de acestia , seducand si apoi abandonand partenerul in momentul in care acesta atingea apogeul sentimentelor de iubire fata de ea. Filip este absorbit de “Salonul Contesei”, sala de muzeu unde este expus portretul contesei alaturi de portretele barbatilor sedusi si abandonati de ea, astfel ca el petrece in fiecare seara mult timp intretinand exponatele si visand la o poveste de dragoste cu Contesa. Pasiunea nutrita de Filip se intensifica odata cu fiecare vis avut , ajungand pana la stadiul de obsesie. Imaginatia personajului il poarta intr-o calatorie peste timp, transformandu-se prin visele sale dintr-un functionar al anului 2012 intr-un Duce al secolului XIX.
Finalul filmului prezinta o rasturnare de situatie, un unghi schimbat: Filip ramane incarcerat, insa nu intr-o temnita ci intr-un tablou expus alaturi de portretele celorlalti “sacrificati ai iubirii pentru contesa”.

Filmul are o incarcatura psihologica aparte, lasand spectatorul in dilema. Mesajul este ambiguu si complex . Personajul a ajuns alaturi de cei pe care ii invidia, insa ramane la latitudinea fiecaruia daca sacrificiul fie el fizic sau psihologic a meritat. Un revers al medaliei tragic sau triumfator.

© 2018 mediaframe