Foto video nunti botez evenimente

Info

 Ce este Mediaframe?

Mediaframe oferă servicii foto-video pentru evenimente corporative și de familie, plecând de la conferințe, materiale foto-video de prezentare și ajungând la înregistrarea celor mai frumoase momente din viața fiecăruia:

Anii de experiență și echipamentul profesional de ultimă generație ne ajută să oferim servicii de cea mai ialta calitate.

 

 

Mihai Voicu – cameraman

misu 10x6

Despre mine? Îmi este greu să mă descriu singur sau să îmi fac o caracterizare dar cred că sunt un tip sociabil, comunicativ , vesel, care își iubește meseria. Am terminat Universitatea Media, secția imagine; din anul 2000 sunt anjagat în Pro Tv în funcția de operator imagine(cameraman). Încă din anul 1995, pe când aveam doar 18 ani, am facut primii pași în televiziune (Amerom-Canal38, actuală Prima TV) și de atunci am rămas îndragostit de tot ce se întâmplă acolo. De-a lungul anilor am încercat să mă perfecționez continuu. Lucrând la diferite proiecte, de la emisiuni de televiziune continuând cu videoclipuri, telenovele, filme, am încercat să acumulez cât mai multe informații, tehnici de filmare pe care acum le pun în practică. Pană să ajung cameraman am fost pe rănd: asistent imagine, asistent sunet, tehnician video. Toate aceste funcții m-au ajutat foarte mult în actuala cariera de cameraman și director de imagine. Prin experienta dobândită în 18 ani de televiziune, alături de echipamentul profesional folosit, imaginația și creativitatea mea, încerc să ofer filmari de cea mai bună calitate.

* Pentru evenimentele mari sau la dorința clientului putem  să vă punem la dispoziție mai mulți fotografi și cameramani.

© 2018 mediaframe